Csermák Szilvia lakossági fórumára is ellátogatott a térség országgyűlési képviselője, aki szerint a 8. választókörzet fideszes jelöltjének az a feladata, hogy visszaadja a családjának az egyébként általa is tisztelt Gáspár Sándort.

– Mi nem a politikai ellenfeleinkkel harcolunk itt Makón, hanem a városért szeretnénk összefogást, és együttműködést teremteni, mert akkor lehetünk erősek. – hangsúlyozta Lázár János Csermák Szilvia fórumán. A térség országgyűlési képviselője elmondta, Makó nagyon jól teljesített az elmúlt öt évben, a bizalomra érdemes képviselő testületet és polgármestert választottak legutóbb, Farkas Éva Erzsébet vezetésével pedig bízhatnak abban a makóiak, hogy továbbra is tisztességesen, átlátható módon vezetik a várost, a forrásokat jól használják fel a közösség érdekében, értékteremtő, megtérülő beruházásokra költenek.

A város előtt álló feladatokban olyan képviselőtestületre lesz szükség, amely vállalkozásbarát, kapcsolatban van a helyi vállalkozásokkal, érti az ő szempontjaikat, és emellett szociálisan érzékeny is. A makói Fidesz ez alapján ajánlott erre a választásra jelölteket, emelte ki Lázár János.

– Csermák Szilviának most az a feladata, hogy az egyébként általunk is tisztelt Gáspár Sándort visszaadja a családjának. – mondta mosolyogva, hozzátéve, hogy ebben nagy munka vár rá, ezért köszöni a lakosok és az aktivisták támogatását.

 

 

A kötetlen beszélgetéssel és kávézással egybekötött fórumon Farkas Éva Erzsébet beszámolt a makói Fidesz programjáról, amit az elkövetkezendő tíz évre ajánlanak a városnak. A polgármester többek között kiemelte, a család- és ifjúságvédelem programpontba illeszkedve az a céljuk, hogy 2020 elejétől a babakötvény értéke emelkedjen 50 százalékkal, vagyis 100 ezer forintról 150 ezer forintra, a beiskolázási támogatás pedig a duplájára, vagyis 5 ezer forintról 10 ezer forintra.

Csermák Szilvia portálunknak elmondta, a 8. választókörzetet, ahogyan a város szinte egészét is legfőképpen a csapadékvíz elvezetés problémájának megoldása érinti, ám emellett a járdaprogramra is bőven vannak még utcák. A fideszes képviselőjelölt egyébként úgy látja, kreatív és tettre kész csapattal vágnak neki a választásnak, amelynek tagjai maximálisan számíthatnak egymásra.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest