Hírek Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt Makó!

Támogatott tartalom

Lázár János szerint alsó tagozatból felsőbe léphet a következő ciklusban Makó, a királyhegyesi polgármester tele van tervekkel, Kiszomboron szinte elkészült a piac. Ezek voltak a tegnapi nap legfontosabb hírei.

Nem lehet járdákat, utakat fideszes vagy kommunista módon építeni, csak jól, vagy rosszul, mondta a térség országgyűlési képviselője Mágori András fórumán. Lázár János arra bíztatta a makóiakat, hogy támogassák Farkas Éva Erzsébetet és csapatát, mert a polgármester kiérdemelte a bizalmat felkészültségével és becsületességével.

Horváth Lajossal készült interjúnkból kiderül, hogy az elmúlt években több mint 400 millió forintból tudott fejlődni Királyhegyes a jelenlegi polgármesternek azonban továbbra is sok terve van, ezért vállalta, hogy megméretteti magát újra az önkormányzati választáson.

A kiszombori önkormányzat 50 millió forint forrást nyert piac kialakítására, ami hamarosan el is készül, erről is beszámoltunk tegnap. A makói Honvéd városrészben közben 14  útszakasz újult meg, és 11 utca csapadékvíz elvezetését is sikerült megoldani, erről Farkas Éva Erzsébet és Sánta Sándor tájékoztatott tegnap.