Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Makó elmúlt 320 évének zivataros és dicső napjairól is megemlékeztek, megénekeltette a Glorius vendégeit Gájer Bálint, Botlik Anita szerint kiváló közösség van az 5. választókörzetben – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Számos program várta tegnap a makóiakat a város újjátelepülésének 320. évfordulója kapcsán, amelyet a Hagymaházban megrendezett gálaest koronázott meg.

Háromnapos programsorozattal ünnepelte a Grand Hotel Glorius ötéves működését. A záróesemény egy zenés vacsoraest volt, amelyen Gájer Bálint szórakoztatta a közönséget.

Erőteljes, előremutató és nem utolsósorban megvalósítható terveket tett le az asztalra a következő ciklusra a városvezetés. Négy részes cikksorozatban mutatjuk be a Fidesz gazdasági és társadalmi programját, amelyet a makóiaknak ajánl a kormánypárt.

Csak a makói fejlesztésekre több mint 20 milliárd forintot tudott fordítani a városvezetés az elmúlt öt évben, derül ki abból a videóból, amit a térség országgyűlési képviselője töltött fel a közösségi oldalára, amely kapcsán azt írta: alpolgármesterként Czirbus Gábor nagyszerű munkát végzett.

Rengeteg tapasztalatot gyűjtött már az elmúlt hetekben is a Fidesz képviselőjelöltje arról, hogy milyen problémák foglalkoztatják a lakosokat a városrészben. Botlik Anita az egyedi ötletektől sem riad vissza, a Gerizdesi városrésznapra egy mezőgazdasági kistraktort vezetve érkezett.

Bevándorlásellenes és bevándorláspárti, alkalmas és alkalmatlan jelöltek között kell dönteni az önkormányzati választáson – foglalta össze október 13-a tétjét a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péterrel a lopakodó kvótaveszélyről, az unió bővítésről, szomszédságpolitikáról és a közép-európai együttműködés küldetéséről is beszélgettünk Makón.