Makó Színes

Farkas Éva Erzsébet: múltunk kötelez, jelenünk motivál, a jövőbe vetett hitünk erőt ad

A törökdúlás utáni újjátelepülés 320. évfordulója lehetőség arra, hogy megálljunk egy pillanatra munkánk közepette, időt szenteljünk múltunkra és örökségünkre, és arra is, hogy jelenünket méltó módon ünnepelhessük meg. – írta Makó polgármestere a közösségi oldalán.

– Egy ilyen különleges mementó volt a Bátori Éva érdemes- és kiváló művész által színpadra állított “Makó város zivataros és dicső napjairól” című gálaest, mely közösségeink széleskörű összefogásának köszönhetően valósulhatott meg. – emelte ki Farkas Éva Erzsébet a posztjában. A polgármester hozzátette, ezen az estén felvillantak a város történetének meghatározó eseményei, jeles személyiségei, az elmúlt évszázadok sikerei, kudarcai.

 

 

 

– Hiszem és vallom, hogy ma, az egykor elpusztított város helyén egy dinamikusan fejlődő, erős akarattal rendelkező közösség kisvárosa áll. Múltunk kötelez, jelenünk motivál, a jövőbe vetett hitünk pedig adjon erőt városunkért tett további szolgálatainkért! Hajrá, Makó! Mindig Makó! – írta Farkas Éva Erzsébet.

 

navigate_before
navigate_next