Hírek

A Fidesz képviselőjelöltjei is részt vettek a város újjátelepülésének közösségi megemlékezésén

A párt két makói képviselőjelöltje, Csermák Szilvia és Botlik Anita közösségi oldalán számolt be a szombati rendezvénysorozatról, amelyet Makó újjátelepülésének 320. évfordulójára szerveztek.

– Egy igazán szép napot élhettünk meg, együtt. Amellett, hogy nagyszerű időnk volt, a mai napon zajlottak a városunk jubileumi születésnapjának a tiszteletére tartott előadások. Örömömet fokozta, hogy láthattam a Forgatós Táncegyüttes produkcióját, kik a XXVII. Országos Gyermek és Ifjúsági Néptánc fesztiválon arany minősítést kaptak, Doktor László, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje által kitüntetett, aranysarkantyús táncos vezetésével. Mint minden alkalommal, most is profik voltak! – írja közösségi oldalán Csermák Szilvia.

❤️ Makó 320. 🍁 Egy igazán szép napot élhettünk meg, együtt. Amellett, hogy nagyszerű időnk volt, a mai napon zajlottak…

Közzétette: Csermák Szilvia – 8. vk.önkormányzati képviselőjelölt, Makó – 2019. szeptember 21., szombat

A nyolcas számú választókerület képviselőjelöltje továbbá a bejegyzésbe kiemelte: lánya is a Bartók iskolába jár, így a kórusban való részvétel nem is kérdéses. Mint írja: „társaikkal együtt felléptek az ünnepi színpadon, közönséget lenyűgözték tehetségükkel, bár mi, szülők elfogultak vagyunk.”

Botlik Anita pedig egy videót osztott meg a Maros Táncegyüttes előadásáról. Mint a bejegyzésben írja: „Tóthné Döme Mariska már 1981 ót avezeti a jövőre 60 éves együttest egy személyben!”

Makó 320 !

Makó 320! Maros Táncegyüttes (Tóthné Döme Mariska már 1981 ótavezeti a jövőre 60 éves együttest egy személyben!) – ünneplés

Közzétette: Botlik Anita – önkormányzati képviselőjelölt 5. választókerület, Makó – 2019. szeptember 21., szombat