Makó Színes

Megénekeltette a Glorius vendégeit Gájer Bálint

Háromnapos programsorozattal ünnepelte a Grand Hotel Glorius ötéves működését. A záróesemény egy zenés vacsoraest volt, amelyen Gájer Bálint szórakoztatta a közönséget.

Új és izgalmas színfoltként jelent meg Makó és a régió szálláshelyeinek palettáján fél évtizede a Grand Hotel Glorius. – Sikerült úgy megünnepelnünk ezt a jubileumot és az eltelt időszak eredményeit, ahogyan elterveztük. Lelkesen és tervekkel telve állunk a következő öt esztendő elé is – tájékoztatott Csábi Mihály igazgató.

Az art deco stílusban épült négycsillagos szálloda 2014. szeptember 15-én fogadta első látogatóit, akik között hamar népszerűvé vált a ’20-as, ’30-as évek nagyvilági hangulatát a modern minimalizmussal elegyítő stílusa. – Szeretnénk most a szállóvendégeket és a Glorius iránt érdeklődőket megajándékozni egy igazán különleges előadással, amely kiválóan illik ahhoz az arculathoz, amit képviselünk – vezette be Gájer Bálint műsorát Jakab-Bereczky Edit Tünde értékesítési vezető.

A „swing hercegeként” ismert énekes volt a sztárfellépője annak a vacsoraestnek, amely a háromnapos születésnapi rendezvénysorozatot zárta. A népszerű előadóz a tőle megszokott eleganciával és kiváló hangulatú produkcióval örvendeztette meg a hallgatóságot. – A műfaj ismert világslágereivel, latinos tánczenékkel és saját dalokat készültem, főként az első két lemezeim anyagából. A cél elsősorban a szórakoztatás lesz, de aki táncolni szeretne, lesz arra is lehetőség – tudtuk meg a számos zenei díj és elismerés birtokosától. Gájer Bálint úgy véli, aki az általa képviselt stílust kedveli a közönség és van is igény rá. Az énekes jelenleg negyedik albumán dolgozik, amelyen magyar nyelven fognak ismert világszámok elhangzani. – Szeretném, ha az emberek értenék is, amit hallanak, és így még közelebb kerülne hozzájuk. Két dal már nyilvánosságra került, a „Még van idő” című balladával most egy rádióturné keretében útra is kelünk – árulta el az előadó, aki decemberben a MÜPÁ-ban lép fel a már hagyománynak számító karácsonyi koncerten, illetve a Jazzy Fesztiválon is. A makói négycsillagos szállodában ugyan most először mutatkozott be a teltházas közönségnek, de reméljük, nem utoljára tette.

Boldog születésnapot, Grand Hotel Glorius!

navigate_before
navigate_next