Számos program, koncert, játék várta a családokat a Gerizdesi városrésznapon. A polgármester szerint a város közösségi élete is rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben, Marosvári Attila most búcsúzott a képviselőségtől.

Nagyon fontos volt a város közösségi életének fejlesztése is a beruházások megvalósítása mellett, mondta el Farkas Éva Erzsébet a Gerizdesi városrésznapon, hiszen minden egyes városrésznek megvan a sajátos közösségi élete és hagyományai, amit ápolni kell. A polgármester megköszönte Marosvári Attilának a körzetért végzett elmúlt ötéves munkáját is.

Az önkormányzati képviselő elmondta, nagy öröm számára, hogy hatodik alkalommal szervezték meg a városrészi napot, ám ő most utoljára szervezte ezt képviselőként, hiszen a következő ciklusban már nem indul újra. Hozzátette, erre a városrészre sokan mondják, hogy elöregedő, de ez nem igaz, nagyon sok fiatal van, róluk is gondoskodni kell.

Marosvári Attila egyúttal üzent a körzet leendő képviselőinek is: azt kérte tőlük, bármelyikük is nyer, viselje jól gondját alázattal és szorgalommal a választókörzetnek. 

A rendezvény az “Értékközvetítés a Makó-térségi közösségekben elnevezésű, EFOP 1.5.3-16-2017-00037” jelű pályázat keretében valósult meg.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest