Makó Színes

Farkas Éva Erzsébet is beállt sportolni Rubint Réka órájára

A Nagy Sportválasztó keretében érkezett a sportcsarnokba fitneszedző, aki azt mondta az órájára érkezőknek, hogy arra is nyugodtan büszkék lehetnek, ha naponta csak pár percet tudnak sportra szánni, hiszen az is több, mint a semmi.

– A sportcipődben benne van minden, amire a lelkednek szüksége van. – hangsúlyozta Rubint Réka a makói sportcsarnokban tartott óráján. Hozzátette, soha nem szabad lemondani a sportról, mert azt saját magáért teszi az ember. Még ha valakinek csak 5-10 perce van rá naponta, az is éppen 5-10 perccel több a semminél, emelte ki.

A fitneszedző órájára beállt Farkas Éva Erzsébet is egy rövid időre, hiszen nem sokkal később már a Gerizdesi Városrésznapra volt hivatalos. A polgármester a sportágválasztón elmondta, nagyon büszke arra, hogy Makón több mint 30 sportág mutatkozhatott be. Hozzátette: a városvezetés elsődleges célja minden egyes sportrendezvénnyel, hogy elköteleződést adjanak az egészséges életmód és a mozgás felé. Ehhez az önkormányzat az infrastruktúrát és az eszközöket igyekszik megadni, ám a cél eléréséhez a közösség minden tagjára szükség van.

A rendezvény az “Értékközvetítés a Makó-térségi közösségekben elnevezésű, EFOP 1.5.3-16-2017-00037” jelű pályázat keretében valósult meg.

 

navigate_before
navigate_next