Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

A Szomszédok 13 évéről is mesélt Nemcsák Károly a Polgármesteri esten, fogadóórát tartott Farkas Éva Erzsébet, negyedik ciklusára készül nagy erőkkel Kovács Sándor – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Az elismert színész, a József Attila Színház igazgatója volt a Polgármesteri est vendége, ahol Farkas Éva Erzsébet a színfalak mögötti világról és természetesen a Szomszédokról is beszélgetett Nemcsák Károllyal.

A polgármester nemrégiben fogadóórát is tartott, ahol most is egy egész napot szánt a lakosokra, vállalkozókra és civil szervezetekre. Közösségi oldalán köszönte meg az észrevételeket és javaslatokat.

Siha Zsolt éveken keresztül dolgozott Szegeden, a SZEOL SC labdarúgócsapatánál. A nyáron kényszerből váltott, hiszen megszűnt az NB III-as labdarúgócsapat. A Makó csábította, ő pedig örömmel fogadta el a felkérést.

Elkészült a Konyhanyelven a polgármesterrel második része: a Makói Városi Televízió új műsorában Farkas Éva Erzsébet a lányával készít gulyáslevest,

Negyedik ciklusára készül nagy erőkkel Kovács Sándor: az önkormányzati képviselőt naponta többször is keresik kéréseikkel a választókerületében élők, interjúnk közben is többször csörgött a telefonja. Arról is beszéltünk vele, miért jó a városnak, hogy most nem hitelből kell finanszírozni a beruházásokat, mint korábban.

Az európai bizottsági pozíciók szétosztása alapján megállapítható, hogy a visegrádi négyek (V4) ereje megnőtt – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Prágában, miután részt vett a V4-ek és nyugat-balkáni államok csúcstalálkozóján.

A költöző madarakra is komoly hatással van a klímaváltozás, kutatók szerint a jelenség az emberi tevékenységgel karöltve gyökeresen megváltoztatja a vonuló madarak szokásait, ami a hazai egyedeken is észrevehető. A folyamat egyik jele, hogy egyre több gólya marad itthon télen.