Makó Színes

Ötéves a Glorius

Fél évtizede nyitotta meg kapuit Makó központjában a Grand Hotel Glorius. A négycsillagos szálloda színes programsorozattal ünnepli az eseményt; a teraszon ingyenes koncertekkel, táncos bemutatókkal, népzenei előadásokkal várják az érdeklődőket. A gyerekek még egy LEGO robotkutyával is megismerkedhetnek.

2014. szeptember 15-én fogadta első vendégeit az art deco stílusban épült szálloda, amely a város impozáns, történelmi épületében született újjá. Megjelenésével és kiemelkedő szolgáltatásaival egy új kategóriát teremtett a város és a régió szálláshelyeinek palettáján. Izgalmas világában egyszerre jelent meg a 20-as, 30-as évek nagyvilági hangulata a modern minimalizmussal elegyítve. Az exkluzív környezet kényelmes praktikussággal is társul, így nem meglepő, hogy a látogatók hamar felfedezték a Grand Hotel Gloriust. – Örömmel számolhatok be az eltelt fél évtized eredményeiről; úgy vélem, sikerült az erre az időszakra kitűzött célokat beteljesíteni. Ezen az úton szeretnénk a továbbiakban is haladni – tájékoztatott Csábi Mihály.

A direktor szerint az egyik legjobb visszajelzés a működésükről az, hogy egyre ismertebb a szálloda nem csak a régióban, hanem az országban is, számos visszatérő vendégük is van. Az értékesítési vezető emellett hangsúlyozta azt is, a Glorius és annak Vigadója a makóiak számára is büszkeség, hiszen patinás épületetekről van szó, amelyek kiváló helyszínei családi, baráti és közösségi rendezvényeknek, esküvőknek. – Szeretnénk, ha az itt élők is egyre jobban felfedeznék maguknak a szállodát és mi is aktívan be kívánunk kapcsolódni a város életébe. Erre egy jó lehetőség a most közelgő születésnap is, amelyre mindenkit szeretetettel várunk– invitált Jakab-Bereczky Edit Tünde.

A Grand Hotel Glorius szeptember 18-a, szerdán és szeptember 19-én, csütörtökön ingyenes programokkal várja az érdeklődőket hangulatos teraszán. Bemutatót tart az Írisz TSE, a VargaBalett, koncertezik Janicsek Roland és DJ Bobán. Szokolay Dongó Balázs népzenei előadása és a Vigadó Band élőzenéje is szórakoztatja majd a közönséget. A gyerekeknek egy díjnyertes LEGO robotkutyát is bemutatnak és megtekinthető lesz a szálloda is az ünnepi napok ideje alatt.