Hírek

Nem csak aláírással, ötletekkel is segítik Csermák Szilviát

A Fidesz képviselőjelöltje augusztus 26-a óta gyűjti az aláírásokat, azóta is járja a nyolcas számú választókerületet, amely során több jó ötlettel is ellátták a lakók.

Közösségi oldalán is nagyon aktív Csermák Szilvia, aki nemrégiben az új piac bejáratánál zajló standolásról is megosztott fotókat, ahol Farkas Éva Erzsébet polgármesterrel és több képviselőjelölttel várta a makóiakat, de Weszelyné Véghseő Henriettel közösen több családhoz is ellátogatott a napokban, továbbá gyorsan segítséget nyújtott egy lakónak is, akinél a veszélyes fák okoztak gondot.

Kedd délután az eső sem szegte kedvét, a hirtelen hűvösre változott idő ellenére lányával közösen látogatta meg a nyolcas választókerület lakóit, hogy beszélgessen velük, és támogató aláírásukat kérje. Körútjukra a Makó Híradó is elkísérte őket. Azt tapasztaltuk, hogy ahol otthon voltak, döntő többségben pozitívan fogadták Csermák Szilviát, és szépen gyűltek a támogató aláírások is a nyolcas körzetben induló hölgy ívein.

Mint a jelölt portálunknak elmondta: a beszélgetések során a felmerülő problémákat is megosztják a lakók, ezeket szeretné megoldani, illetve mint édesanya kiemelten szeretne a fiataloknak is segíteni, mivel kevés olyan hely akad számukra, ahol összegyűlhetnének, kikapcsolódhatnának. Emellett a játszóterek állapotára is szeretne figyelmet fordítani, de természetesen a szépkorúakról sem feledkezne meg, az idősebb korosztály ügyeit is szem előtt tartaná.

– Új képviselőjelöltként járom a körzetemet, és örömmel mondhatom, a makóiak kíváncsisággal és szeretettel fogadnak. Nagy örömmel beszélgetek velük, mert ezek azok az alkalmak, ezek azok a találkozások, amikor közvetlen visszajelzéseket kaphatunk róla, hogyan értékelik az emberek a város működését, fejlődését, és milyen mindennapi problémák foglalkoztatják őket. Számomra rendkívül pozitív, hogy azokkal is jót tudunk beszélgetni, akik valamilyen okból nem kívánnak aláírni. Az aláírásgyűjtés nagyon fontos időszak, mert lehetőséget teremt rá, hogy a lehető legtöbb lakossal kapcsolatba lépjünk: ki-ki elmondja panaszát, problémáját. Ráadásul nagyon jó ötleteket is kapok, kapunk a makóiaktól, melyeket a város további építése során fel tudunk használni – emelte ki Csermák Szilvia, aki továbbá felhívta a figyelmet, hogy mindenki menjen el szavazni október 13-án, és voksával támogassa, hogy a város továbbra is békében, nyugalomban működjön, lendületesen fejlődjön, épüljön és szépüljön, ahogy az elmúlt öt esztendő során.