Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Folyamatosan épülnek az új parkolók Makón, megérkezett Nepálba Kerekes Éva és Herczeg Angelika, már csak a hűtőkamra hiányzik az új csanádalberti piacról – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Folyamatosan épülnek az új parkolók Makón: a Szegedi utcán, a felújított Justh Gyula utcai rendelők mellett, és a Zrínyi utcai óvodánál is könnyebb lesz a parkolás, az új helyekre nagy szükség van, mert mostanra több mint 10 ezer autó van regisztrálva a városban, mondta el Czirbus Gábor.

Szeptember elsején, helyi idő szerint 11 órakor érkezett meg Katmanduba Kerekes Éva és Herczeg Angelika, hogy hamarosan megkezdjék expedíciójukat a világ hetedik legmagasabb hegycsúcsára.

Makón is hagyománnyá vált, hogy a körzetek képviselői vagy a polgármester tortával, virággal és emléklappal köszönti az időseket. Czirbus Gábor most Juhász Mihályné Kúsz Sárát látogatta meg.

A 7 millióból épülő csanádalberti piac befejezése november vége felé esedékes, még hátravan a második ütem, a hűtőkamra beszerzése.

Elkészült a pitvarosi sportpark, az épülő Egészségház udvarán áll már hetek óta, de majd csak az Egészségház átadása után lehet majd használni.