Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Megnyílt a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara új irodája Makón, Lázár János is végigjárta az új piacot, sorsoltunk a Hagymatikummal közös nyereményjátékon – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Az, hogy Makó a sikertörténetét éli, elsősorban a vállalkozásoknak köszönhető, amelyekre kiemelt figyelmet fordít az önkormányzat, mondta el Farkas Éva Erzsébet a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara új irodájának megnyitóján. Mostantól egy újabb érdekképviseleti lehetőség nyílt meg számukra a városban.

A makói Fidesz a napokban a piac előtt is gyűjtött aláírást, amiben a térség országgyűlési képviselője is segített. Lázár János eközben arra is szakított időt, hogy bejárja a felújított piacot és beszélgessen az árusokkal.

Számos nagy értékű ajándékot nyerhettek olvasóink azon a játékon, amivel a „Legyen a Hagymatikum az év regionális fürdője!” Megtörtént a sorsolás, mutatjuk a szerencsés nyerteseket.

Nótaénekes és szobrászművész Kiszombor idei díszpolgárai – a kiszombori képviselő-testület zárt ülésen, egyhangúan döntött arról, hogy ketten is díszpolgári címet vehetnek át a szeptemberi Kiszombori Közösségi Napokon.

Remek eredményeket értek el az apátfalvi tanodában: a véget ért program eredményeként az előző tanév végén öt középiskolás érettségizett, egy jövőre fog, míg tizenegyen végezték el az általános iskolát, s tanulnak tovább középiskolában.

Szeptember 6-ig, azaz péntekig lehet jelentkezni a magyarcsanádi focikupára, melyet szeptember 13-án rendezik, míg a döntőket másnap játsszák. A kép illusztráció

Megkezdődött a rezsiutalványok postai kézbesítése a nyugdíjasoknak hétfőn, szeptember 30-áig mintegy 2,6 millióan kapnak személyenként 9 ezer forint összegben gáz- és villanyszámla kifizetésére fordítható utalványt.