Makó Publicisztika

Mucsi Tamás is leadta az ajánlásokat

Az ellenzéki polgármesterjelölt a szükséges mennyiség kétszeresét gyűjtötte össze, Török Miklós menekülőútja a megyei közgyűlés, derült ki a Gyurcsány-párt mai sajtótájékoztatóján.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Fidesz jelöltjei alig néhány nap alatt összegyűjtötték és leadták az ajánlásokat, mostanra Mucsi Tamás is összegyűjtötte a szükséges mennyiséget, sőt mint mondta „biztosra ment”, így annak kétszeresét szedték össze.

A Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje szerint – aki mögé végül jobb híján az MSZP és a Jobbik is beállt -, az emberek változást akarnak, ráadásul értékes ötletekkel is gazdagítják az ellenzéki kampányt, mint például a nyilvános WC-k.

Mucsi Tamás azt is hozzátette, büszke a csapatra, amelyikkel dolgozhat, ők egységesek, miközben a Fideszben meg belső feszültségek vannak (annyira, hogy mint megírtuk Ember Alex is visszalépett, hogy ne ossza meg a polgári oldalt, és a leköszönő képviselők együtt gyűjtenek aláírást az új jelöltekkel).

A sajtótájékoztatón rákérdeztünk arra is, hogy akkor Török Miklós alól szándékosan húzták ki a szőnyeget, vagy csak eltaktikázták magukat a nagy stratégiaalkotás közben, és azért nem túl valószínű, hogy a következő testületbe is be tud kerülni.

Mucsi Tamás szerint Török önként választotta Czirbus Gábort ellenfelének, és természetesen hisznek is benne, hogy az alpolgármester verhető. Ám azért egy kis huncutság csak van a történetben, hiszen az is kiderült, hogy a Gyurcsány-párt megyei listáját viszont ő vezeti, szóval 2014 után most sem kell győznie ahhoz, hogy beejtőernyőzzön egy testületbe.