Mélytengeri merülésre és egy űrbázis felfedezésére invitálta a fürdőzőket az a virtuális valóságot bemutató szemüveg, amellyel a vízben lebegve élhették át a különleges élményt a fürdőzők a pénteki napon.

– Különleges alkalom a mai, ugyanis a fürdővendégek egy valódi űrtechnikát próbálhatnak ki medencéinkben. A virtuális valóság már sokaknak ismerős lehet, manapság a szaküzletekben bárki vásárolhat VR szemüveget és ez által beleélheti magát egy mozgó történetbe, itt viszont egy teljesen vízálló verziót mutatunk be, amellyel ráadásul a vízben lebegve, a súlytalanság valós érzésével párosulva élhetjük át a mélytengeri merülést vagy egy űrbázis körüli galaktikus lebegést – mondta el portálunknak Gergely Gábor.

– Nemzetközi kiállításokat járva igyekszem a legújabb, legkreatívabb cégeket felkutatni, így találtam rá e németországi vállalatra, akik az élményipar több szegmensében is piacvezetők. Talán ez a világújdonság lehet az az egyik turista-mágnes, mellyel a nagy beruházás, a fürdőbővítés közben is új vendégeket szerezhetünk a Hagymatikum számára – emelte ki a Hagymatikum Gyógyfürdő igazgatóságának elnöke, aki továbbá elárulta: a világon csak két-három helyen van ilyen lehetőség jelenleg.

Norbert családjával érkezett a Hagymatikumba, a fürdőben pedig ki is próbálta a különleges eszközt. Mint elmondta, ez volt az első VR-élménye, továbbá azt is elárulta, hogy nagyon jónak tartja, főként a víz adta lebegéssel együtt. Ezen a videón keresztül pedig azt is megtekinteti, miket láthattak a résztvevők:

https://www.youtube.com/watch?v=Gy8wnpidhuI&feature=share&fbclid=IwAR2qXH3J5Mk8fRxIoc8v-FSqAtZukBrboJnl_0XflTnGXu-bHFAvijSRz9Y

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest