A Makó Híradó is támogatja Kerekes Éva és Herczeg Angelika expedícióját, önkéntesek tették szebbé a Kálvin téri óvoda udvarát, új játékelemekkel és járdaszakaszokkal is bővült a Patai tér, Curtist is lenyűgözte a Hagymatikum – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A 8167 méter magas Dhaulagiri a hetedik legmagasabb hely a világon, Kerekes Éva és Herczeg Angelika most arra vállalkozik, hogy hosszú hónapok felkészülése után ennek csúcsát is meghódítják. Portálunkon útjukról folyamatosan exkluzív tartalommal jelentkezünk majd.

A szeptember másodikai óvodakezdés előtt gereblyézéssel, festéssel, fűnyírással és a virágok rendezésével tették szebbé a Kálvin téri óvoda udvarát egy önkéntes program részeként.

Két új játékelemmel bővült a Patai tér, amelynek környezetében több járdaszakasz is megújult az utóbbi időszakban, továbbá a Damjanich utca hibáit is kijavították.

Curtist is lenyűgözte a Hagymatikum: a rapper a SZIN-es fellépése előtt ugrott át Makóra, hogy megnézze a fürdőt. Rögtön meg is fogadta, hogy hamarosan visszatér egy kis kikapcsolódásra a Hagymatikumba.

Régi kérés volt, hogy kijelölt gyalogátkelő legyen a Kálvin utcai kisbolt és az iskola közt. Most elkészült a zebra, amelyet hamarosan rengeteg gyermek fogja használni.

Lázár János országgyűlési képviselőnkkel és képviselőjelölt társaimmal közösen gyűjtöttük ma reggel a megújult városi piac bejáratánál a támogatói aláírásokat az önkormányzati választásra. – írta a közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet.

Minden korosztálynak programot kínál a Hagymafesztivál – a hamarosan megrendezésre kerülő makói fesztivál volt a Rádió7 Közös Nevező című műsorának témája, amelynek vendégei Farkas Éva Erzsébet polgármester, Barna Gábor, a Projekt és Városmarketing Iroda vezetője, és Kozák Erika, a Marosmenti Vállalkozók Szövetségének elnöke voltak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest