Két új játékelemmel bővült a Patai tér, amelynek környezetében több járdaszakasz is megújult az utóbbi időszakban, továbbá a Damjanich utca hibáit is kijavították.

Mint Hadik György sajtótájékoztatón közölte, két játékelemmel bővült a Patai téri játszótér, amelyek elnyerték a gyerekek tetszését; az egyik egy mókuskerék, a másik játékelemet pedig “UFO”-nak nevezték el a gyerekek.

A négyes számú választókerületben befejeződött a járdaépítési program is az idei évre, amelynek részeként hat különböző területen építettek rövidebb-hosszabb szakaszokon járdát, a fejlesztés többek között a Thököly utca és a Tulipán utca átkötő szakaszát is érinti, továbbá a tér szélén egy betonjárda is épült, amely felületének köszönhetően nemcsak könnyen takarítható, de aszfaltrajz-versenyeknek és egyéb gyermekjátékoknak is teret tud majd adni, de egy szék vagy egy piknikasztal is könnyen felállítható rajta – hangsúlyozta az önkormányzati képviselő, aki baba-mama padokat is szeretne kihelyezni majd a későbbiekben.

Hadik György kiemelte, azokat a szakaszokat, amiket félbehagytak, azokat a későbbiekben folytatni fogják majd. Mint fogalmazott, léptek előre, de még nem tartanak a végénél, az itt lakók viszont örömmel fogadták a kisebb fejlesztéseket is, amelyek fontosak, hiszen az apró munkát is el kell végezni. A képviselő szólt a Honvéd utca állapotáról is, amelyet az idő vasfoga megrongált, továbbá kiemelte a Damjanich utcában zajló fejlesztést is.

– Az erőgépeket és a nehéz, megpakolt teherautókat nehezen bírják ezek a járdák, nem arra készültek. Ezek emberi járásra, emberi terhelésre készültek el, így a mellettünk lévő Damjanich utcánál a 42-es számtól kezdődőleg van egy olyan szakasz, amely megrongálódott, ezért ezt a szakaszt kijavítottuk, végig, ismételten lebetonoztuk, ez egy olyan plusz volt, amit örülök, hogy el tudtunk érni, hogy ez is megvalósulhatott – hangsúlyozta, továbbá örömét és elégedettségét fejezte ki a kivitelezés kapcsán.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest