Az ellenzéki kampány anyagait osztotta meg a helyi Fidesz kampányát irányító törökbálinti alpolgármesterrel. Mikor lebukott azt mondta meghekkelték, de rendőrségi feljelentést nem akart tenni – írja az Index a 444.hu alapján.

A törökbálinti ellenzéki együttműködés tagjai július 31-én 19:48-kor arról kaptak értesítést, hogy az egyik képviselőjelöltjük az ellenzéki kampány anyagainak tárhelyéről, egy Google Drive-ról dokumentumot osztott meg a helyi Fidesz kampányát irányító Földvári László alpolgármesterrel. Kun Anna az ellenzéki tárgyalásokat még szocialista színekben kezdte meg, de aztán váratlanul átigazolt a DK-hoz. – írja a portál.

A kiszivárgott anyag az ellenzék még ki nem adott kampánykiadványa volt, amiben az együttműködés állapotáról, és kampánytémákról tájékoztatják a lakosságot. Amikor a Gyurcsány-párti képviselőjelöltet számon kérték, ő azt állította, hogy feltörték a fiókját, tagadta a megosztást. Hiába kérték azonban, nem akart rendőrségi feljelentést tenni, majd augusztus közepén kiszállt az ellenzéki együttműködésből, mondván, hogy a kampány várható stílusa összeegyeztethetetlen az értékrendjével.

Szőke Péter független ellenzéki polgármesterjelölt, akit egyébként saját civil szervezete mellett a Momentum, az LMP, a DK és a Jobbik támogat, a 444.hu-nak azt mondta, már korábban is gyanították, hogy szivárognak ki információk tőlük. Például amikor egy értekezletükön elhatározták, hogy közösségi finanszírozásból pótolni fognak kosárpalánkokat vagy kifestenek elhanyagolt játszótéri játékokat, akkor hirtelen felbukkant az önkormányzat karbantartó csapata, és villámgyorsan palánkozott, festett, javított.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest