30 éves lett a makói cserkész csapat, Lázár János szerint végre lesz hagymaszakértő a makói testületben, augusztus 31-ig lehet szavazni a Hagymatikumra Az Év Fürdője szavazáson – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

30 év után ismét találkoztak a makói 594. számú Szent István Király Cserkészcsapat tagjai: a sztorizgatás mellett ellátogattak az általuk ültetett fához is, továbbá megbeszélték, hogy évente legalább egyszer szeretnének találkozni.

A térség országgyűlési képviselője újabb videót osztott meg közösségi oldalán a tegnapi napon, amelyben Czirbus Gábor alpolgármesterrel keresi fel Mágori András képviselőjelöltet, aki Farkas Éva Erzsébet polgármesterrel éppen egy makói családot látogatott meg.

Augusztus 31-én zárul a 2019-es Az Év Fürdője szavazás, ahol a Hagymatikum jelenleg dobogós helyen áll. Gergely Gábor főigazgató a videóban elmondja: szeretnék megnyerni, ehhez pedig lehet, hogy pont az Ön szavazata hiányzik!

Nem nagyon értik a makóiak, hogy lett Mucsi az ellenzéki vezér – nemrég beszámoltunk arról, hogy Makón is egy polgármesterjelölt mögé állt be az ellenzék, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke azonban nem minden ellenzéki szavazónak nyerte el a tetszését. Legtöbben épp azt a higgadtságot, tartást, fegyelmezettséget hiányolják belőle, ami a szocialista Molnár Lászlóban amúgy megvan.

Plácido Domingo szuperkoncertje avatta a Szent Gellért Fórumot –a komplex és modern szegedi Szent Gellért Fórum valódi otthona lesz az egyházmegyei közösségeknek. Az ünnepélyes ceremóniával kezdetét vette az egyházmegye felkészülése alapításának ezredik évfordulójára: 2030-ra.

Az utolsó nyári hétvégén is sok lesz a napsütés, kánikulával, néhol 35 fok is lehet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest