A hegymászók hamarosan útnak indulnak, hogy megmásszák a nepáli Dhaulagiri hegyet. Portálunkon útjukról folyamatosan exkluzív tartalommal jelentkezünk majd.

A 8167 méter magas Dhaulagiri a hetedik legmagasabb hely a világon, Kerekes Éva és Herczegh Angelika most arra vállalkozik, hogy hosszú hónapok felkészülése után ennek csúcsát is meghódítják.

Az “Éld az álmaidat” Magyar Női Dhaulagiri 8167m Expedícióról a Makó Híradón is hetente többször olvashatnak majd exkluzív tartalmat, egészen a visszatérésükig. Kerekes Évával ugyanis folyamatosan tartjuk majd a kapcsolatot műholdas telefonján keresztül, így rajtunk keresztül önök is megtudhatják, milyen nehézségekkel szembesülnek, vagy éppen milyenek a hétköznapok a nepáli hegyen.

A hegymászótanonc egyébként nemrég azt írta közösségi oldalán, hogy a felkészülésük igazi csapatmunka volt minden nehézségével, fájdalmával, küszködésével, könnyeivel és mosolyaival, boldog perceivel együtt. Számtalan támogatójuk között a makói önkormányzat is ott van.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest