Hírek Makó

Lázár János: arra kérem a makóiakat, támogassák Varga Ferencet!

Makón új, és fiatal csapattal állunk ki a választásokon, mondja a Fidesz választókerületi elnöke a közösségi oldalára feltöltött videóban, amelyben az új képviselők közül először Varga Ferenchez látogatott el. A fiatal vállalkozóval néhány kampánytanácsot is megosztott Lázár János.

– Itt vagyok egész nap a gyógyszertárban, találkozok a legtöbb emberrel, hallom a problémáikat. – mondja Varga Ferenc gyógyszertár tulajdonos Lázár Jánosnak a képviselő Facebook-oldalára feltöltött videóban. Ez mindenképpen előnyére válhat a 3. választókerületben induló fiatal vállalkozónak, ám Lázár János a saját tapasztalatait is megosztotta vele a beszélgetés során.

– A települési képviselő akkor jó, ha mindenkit ismer a körzetében, és mindenkivel beszél. Egy kézfogás, egy szavazat, nincs miről beszélni. – osztott meg egy tanácsot a képviselőjelölttel Lázár János, majd sok sikert kívánt neki.

A Fidesz választókerületi elnöke azzal zárja videóját, hogy Makón új, és fiatal csapattal állnak ki a választásokon, arra kéri, és bíztatja a makóiakat, hogy támogassák Varga Ferencet.