Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Kezdje a napot velünk!

Zöld lámpát kapott a Szeged–Szabadka vasútvonal közbeszerzése: 2020 tavaszán már a finanszírozásról határozhatnak, majd indulhat a kivitelezés is. Kormányszóvivő: a határon szolgálók kapják meg az unió által ígért pénzt. Óriási az érdeklődés a faluprogram iránt: még az idén jelentősen bővül a Magyar Falu Program.

Augusztus végéig jelentkezhetnek a méhészek az agrártárca támogatására: a méhészeti tevékenység hatékonyságának növelése érdekében a kormány több ezer méhésznek nyújt támogatást októbertől. Tanévkezdést segít Borbás Ági, a Magyar Vöröskereszt makói területi munkatársa: ma ki is osztja az összegyűlt adományokat. Mágori András támogatói aláírásokat gyűjtött körzeteiben: Makó-Rákoson is járt a jelölt.

Mágori András támogatói aláírásokat gyűjtött körzeteiben – Makó Híradó

Makó-Rákoson a támogatói aláírás mellett remek fogadtatásban is részesült Mágori András, a 2. választókerület Fideszes képviselőjelöltje. Később Farkas Éva Erzsébet polgármester is csatlakozott a jelölthöz és a Szilágyi Dezső utcában kereste fel a lakosságot. A képviselőjelöltek aktívan járják a várost, hogy megismerjék a választókerületben élőket és az ott lakók problémáit, tanácsait.

Marad a kánikula, sok napsütéssel: délután akár 35 fok is lehet.

A napot kezdjük az Incubus számával!