Makó

Tanévkezdést segít Borbás Ági, a Magyar Vöröskereszt makói területi munkatársa

Borbás Ágnes, a Magyar Vöröskereszt makói csoportjának munkatársa a tanév kezdete előtt tanszergyűjtésbe kezdett. Az elmúlt időszakban összegyűlt adomány augusztus 28-án, szerdán osztja ki.

Idén már több adománygyűjtő kampányt is összehozott Borbás Ági, a Magyar Vöröskereszt makói csoportjának munkatársa. A tanév kezdete előtt tanszergyűjtésbe kezdett: a „Suli-cucc kampányra” számos felajánlás érkezett.

– A pitvarosi kiszállásos véradásunk alkalmával Radó Tibor polgármester is felajánlott új tornazsákokat, ezzel is segítve a rászorulóknak – fogalmazott Ági.

Július közepe óta több iskolatáska, tolltartó, ruhanemű és tanszer is összegyűlt, amelyet augusztus 28-án, szerdán ügyfélfogadási időben – 8:30-12:00 – oszt ki Ági. Ekkor nemcsak a sulicuccokat, hanem a megszokott ruhaosztásra is sor kerül. Az iskolakezdére kiosztott adományra az jogosult, akinek van a Magyar Vöröskereszthez 2019. vonatkozólag leadva segélykérő papírja. Aki szeretne még adományokat leadni, az még megteheti: a Magyar Vöröskereszt makói irodájában várják a felajánlásokat.