Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Gyönyörű szoborral gazdagodott a Hagymatikum, Farkas Éva Erzsébet gazdaságszervezői munkára kérte fel Ember Alexet, leadták a Fidesz jelöltjei az induláshoz szükséges aláírásokat – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Egy Gajdos Dezső, Makó díszpolgárának gyűjteményéből származó fehér márványszobornak is helyt ad mostantól a makói fürdő. Gergely Gábor szerint a Hagymatikum szellemiségéhez közel állnak a művészetek, ezért nagyon örültek a felajánlásnak.

Farkas Éva Erzsébet gazdaságszervezői munkára kérte fel Ember Alexet: A polgármester portálunkhoz eljuttatott közleményében hangsúlyozza, Makó jövőjének építése érdekében számít a munkajogász szakértelmére. Ezt követően a munkajogász közleményben jelezte portálunknak, hogy megtisztelőnek tartja, és elfogadja a polgármester felkérését, mint írta, a töretlen fejlődés érdekében nem szeretné a várost politikailag megosztani.

A hétvégén tartotta a szezonzáró partyját a makói fürdő. A jó időnek köszönhetően természetesen most is rengetegen voltak, videón mutatjuk milyen volt a hangulat.

Leadták a Fidesz jelöltjei az induláshoz szükséges aláírásokat, akik a reméltnél is gyorsabban gyűjtötték össze az induláshoz szükséges aláírások többszörösét – osztotta meg közösségi oldalán Czirbus Gábor alpolgármester.

A Rádió 7-nek adott interjújában Martonosi György polgármester elmondta, az október 13-ai helyhatósági választásokon nem indul, visszavonul a politikától.

Számos kormányzati intézkedés segíti a családokat az idei tanévkezdésben – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten. Maruzsa Zoltán köznevelési helyettes államtitkár arról beszélt, hogy minden iskolába rendben megérkeznek a tankönyvek az egy hét múlva induló 2019/2020-as tanévre.