Pap István Tibor független polgármesterjelöltként indul Mezőhegyesen: a tősgyökeres agrármérnök társadalmi megbízatásban szeretné végezni a városvezetést. Az ajánlóíveket hétfőn vette át és ma meg is kezdte az aláírásgyűjtést.

A mezőhegyesi önkormányzati választásokon Pap István Tibor, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság vezérigazgatója is indul. A hétfői sajtótájékoztatón elmondta, a mai napon vette át az ajánlóíveket, így az aláírást is megkezdi. Mezőhegyesen minimum 135 szignóra van szükség, hogy indulhasson a polgármesteri székért.

Pap István Tibor tősgyökeres mezőhegyesi, 40 éve él a településen és 16 éve van jelen a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság és annak jogelődjeinek életében. Mint elmondta, ha bizalmat szavaz neki a lakosság, akkor a polgármesteri teendőit társadalmi megbízatásban szeretné végezni. Úgy gondolja, nagy lehetőségek rejlenek Mezőhegyes és a Ménesbirtok kapcsolata között, így ezeket szeretné előtérbe helyezni polgármesterként.

– Ha megválasztanak polgármesternek, akkor a vezérigazgatói állásom megszűnik, ugyanis a kettő összeférhetetlen. Ugyanakkor azt gondolom, és a munkáltatómmal történő egyeztetés alapján a továbbiakban is segíteni fogok a Ménesbirtok munkáját, hiszen több terület is van, ahol komoly munkát végeztem és az egész céget ismerem. Ezt a tudást felajánlottam és véleményem szerint ezt el is fogadják – fogalmazott Pap István Tibor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest