Kezdje a napot velünk!

Aktívan járják a várost a Fidesz képviselőjelöltjei: saját közösségi oldalukon is rendszeresen posztolnak arról a jelöltek, hogy éppen merre járnak a városban. Ma indul a városi televízió „Konyhanyelven a polgármesterrel” című műsora: az első adásban Sarró Misi bácsival, a Szent Vince Borrend lovagjával makói hagymás pirítóst készítenek. Fergeteges hangulatot teremtett Kiszomboron a M.É.Z.: zeneteraszként debütálhatott a Rónay-kúria hátsó terasza.

Fogathajtó versenyt szerveztek Makón: már hagyománynak számít, hogy megrendezik a makói Hagymafesztivál Fogathajtó versenyét. Czirbus Gábor: ismét nagy sikere volt a városrésznapnak! Emléktábla avatás és könyvbemutató is volt Csókáson: 12. alkalommal gyűltek össze augusztus utolsó vasárnapján a volt csókási lakosok. Hét embere Papp Dániel lett.

A hét embere: Papp Dániel – Makó Híradó

Papp Dániel beleszületett a cukrászatba: nagyszülei és édesapja után ő is követte ezt a pályafutást és immáron 8 éve dolgozik a szakmában. Ezen a héten őt köszöntjük a hét embereként! – Hogyan csöppentél bele a cukrászat világába? – Lassan 8 éve dolgozok ebben a szakmában, 19 évesen kezdtem el dolgozni benne.

Kezdjük a napot a Cloud 9+ számával!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest