Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

A sporté, az ízeké és a szórakozásé a főszerep a Szent István téri városrésznapon, bulival búcsúzott a nyártól a Hagymatikum, koncerthelyszínné változott a városháza udvara péntek este – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Sportprogramokkal vette kezdetét tegnap reggel a Szent István téri városrésznap, ahol a déli tombolahúzást követően előadások és főzőverseny is várta a kikapcsolódni vágyókat, este pedig a Groovehouse is színpadra lépett.

Napsütés és gyönyörű idő kísérte a fürdő Szezonzáró Partyját, ahol a színes programokból, a jó kedvből és a csobbanásból sem volt hiány.

Különleges nyár esti beszélgetésre invitálták a makóiakat a „marosmenti Konstantinápoly” programsorozat keretein belül péntek este: Szentpéteri Csilla zongoraművésszel beszélgetett Farkas Éva Erzsébet polgármester, amelyet koncertélmény is színesített.

Megkezdték az aláírásgyűjtést a Fideszes képviselők – a tegnapi napon átvették az ajánlóíveket, a hírt Czirbus Gábor alpolgármester a Facebook-oldalán osztotta meg.

Kopasz Bálint és Csipes Tamara aranyérmet szerzett kajak egyes 1000 méteren a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. Kopasz ezzel begyűjtötte az első tokiói kvótát is Magyarországnak.