Ahogy már korábban mi is írtuk, adategyeztetésre hívta fel a figyelmet az önkormányzat a Makó Kártyákkal kapcsolatban. Most Gergely Gábor, a Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatóságának elnöke kérte a lakosságot az adategyeztetésre.

Több mint 7 évvel ezelőtt alapították meg a Makó Kártyát, amellyel számos kezdeményt igénybe vehetnek a makóiak, többek pontgyűjtésre is alkalmas, illetve a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő szolgáltatásait 50 százalékos kedvezménnyel tudják élvezni a kártyabirtokosok.

Azonban egy Európai Uniós szabályzás miatt adategyeztetésre van szükség a Makó Kártyák tulajdonosainak. Gergely Gábor, a Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatóságának elnöke portálunknak elmondta, augusztus 26-ig lehet ezt megtenni. Mint kiemelte, a Makó Kártyák a fürdőben is népszerűek, hiszen hatalmas kedvezményt tudnak így igénybe venni a lakosok.

Az adategyeztetést postai úton, személyesen vagy online lehet megcsinálni: aki szeretné, hogy kártyája a továbbiakban is aktív legyen, az már csak hétfőig teheti ezt meg. Akik kitöltik a formátumot, egy ingyenes Hagymatikum belépőjegyet küld ki az InfoPont.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest