Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Bemutatta a Fidesz a makói képviselőjelöltjeit, fagyiként kapható az Ország tortája a városban, Lázár János szerint Makónak olyan polgármestere van, aki méltó az emberek bizalmára – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Elégedettek lehetünk, de megelégedettek nem, mondta el a város fejlődése kapcsán Farkas Éva Erzsébet a jelöltek bemutatásán. Lázár János szerint a következő években új korszak nyílhat meg Makó előtt, amihez új szemlélet is szükséges, a mostani jelöltek pedig ezt tükrözik.

Augusztus 20-a óta a Papp Cukrászdában és a Papp Fagyizóban is kapható a Boldogasszony csipkéje fantázianevet viselő torta – fagylalt formájában. A nyári szezonban biztos a kínálatban fog szerepelni a hűs édesség.

A Rádió 7 Közös nevező magazinjának vendége volt a térség országgyűlési képviselője. Lázár János a műsorban az előttünk álló önkormányzati választásról és a térség településeinek fejlődéséről is beszélt.

Az első fél év végére hetven százalék alá süllyedt az államháztartás adóssága a GDP arányában. Ilyen mélyponton bő tizenegy éve nem állt a mutató.

A hétvégén is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Marad a meleg is, 30 Celsius-fok körüli maximumokkal.