Térség

Lázár János: az a feladatunk, hogy erős közösséget szervezzünk

Az államalapítás tiszteletére több kistérségi településre ellátogatott Lázár János országgyűlési képviselő, hogy lerója a tiszteletét elődeink előtt. Csanádpalotán ünnepi beszédében kiemelte: erős közösséget kell teremtetünk.

Csanádpalotán ünnepi szentmisével vette kezdetét az augusztus 20-ai megemlékezés. Ezt követően a Kelemen László téren folytatódott a program. Bemutatkozott a helyi és a mezőhegyesi fúvószenekar közös együttese, a palotai néptáncosok, a Búzavirág Népdalkör és Varga Erika klarinétos is. Ünnepi beszédet mondott Nyergesné Kovács Erzsébet polgármester és Lázár János országgyűlési képviselő is. A honatya hangsúlyozta, hogy azt a munkát, amelyet Szent István egykor felállított, meg kell tartani, hiszen az elmúlt évtizedekben is fennmaradt, bármi is történt.

– Nekünk az a feladatunk, hogy a most és az előttünk álló időkben ebből az országból egy erős közösséget szervezzünk. Amit az elmúlt 10 esztendőben elvégeztünk az alkalmas arra, hogy megalapozza a továbblépést: versenyképesebb gazdaságot, oktatást, egészségügyi ellátást és jobban működő helyi szolgáltatást – fogalmazott Lázár János.

navigate_before
navigate_next

Csanádpalotát követően Kiszomborra, Óföldeákra és Földeákra látogatott el az országgyűlési képviselő, hogy a helyi polgármesterrel és képviselőkkel koszorút helyezzen el az államalapítás tiszteletére.

navigate_before
navigate_next

Kiszomboron.

navigate_before
navigate_next

Óföldeákon és Földeákon.

Nemrégiben pedig egy videót is közzétett Lázár János közösségi oldalán:

Augusztus 20

Isten éltesse minden polgártársunkat❗️Isten éltesse Magyarországot❗️ 🇭🇺

Közzétette: Lázár János hivatalos oldala – 2019. augusztus 20., kedd