Kezdje a napot velünk!

Választásokat dönthetnek el a multinacionális cégek: egyes multinacionális cégek befolyásolási-beavatkozási potenciálja vetekszik az állami szuverenitással. Halálos baleset történt a 43-as főúton: az elsődleges adatok szerint a balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. Háromnapos programsorozatot szervezett a Makói Román Nemzetiségi Önkormányzat: a zárónapon kulturális- és gasztronómiai fesztivált szerveztek.

Véget ért a Kocsis György Színjátszó Tábor: alkotói kísérletezéssel és csapatmunkával vitték színpadra A dzsungel könyvét. Sportból és játékos feladatokból sem volt hiány a Strandpartyn: idén is változatos programokkal várták a fürdőzőket. A Muscle Beachen is öregbítette a város hírnevét a MR POWER Sportegyesület: ifjabb Korom Dezső két első helyezést is elért a Balatonnál.

A 21. századról olvas Lázár János: aktívan telik a nyara a térség országgyűlési képviselőjének. Botlik Anita szerint Makó sportos várossá vált: ma már teljesen megszokottá vált, hogy esténként, hétvégén sportolókkal találkozni a parkokban, kerékpárutakon.

Visszatér a kánikula: ma akár 30 fok is várható. Kezdjük a napot egy A Perfect Circle számmal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest