Hírek

Életfogytiglanra ítélték a migránst, aki tizenötször (!) szúrta meg késével áldozatát

A migráns semmit nem bízott a véletlenre: annyira brutálisan végzett áldozatával, hogy kése darabokra tört – írja a 888.

A 29 éves Karar Ali Karart a héten életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, miután szabályosan kivégezte 21 éves női áldozatát még februárban. A nőnek annyi volt a „bűne”, hogy nem akart szexuális kapcsolatot létesíteni a szudáni migránssal, aki ezért cserébe tizenötször megszúrta a nőt késével, amely végül darabokra is tört.

Az ügyész szerint a visszautasítás annyira feldühítette és frusztrálta a migránst, hogy úgy döntött, „megleckézteti” a nőt, aminek végül gyilkosság lett a vége. Amikor épp nem a kését döfte áldozatába Karar, akkor rugdosta a nőt, és „prostinak” nevezte.

A gyilkosságnak két szemtanúja volt, akik közül az egyik egy mindössze 15 éves kamasz fiú volt. Ő bár próbálta megfékezni az őrjöngő migránst, de a bevándorló megfenyegette, hogy őt is megöli.

A bíró szerint három perc alatt végzett a nővel a gyilkoló migráns, akit életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek, ügyét 25 év börtönbüntetés letöltése után vizsgálhatják újra. Karar egyébként 2015-ben még politikai menekültként érkezett az Egyesült Királyságba.

 

Forrás: 888 | Borítókép: illusztráció