Augusztus elején a MR POWER Sportegyesület is képviselte magát a Muscle Beachen: ifjabb Korom Dezső két első helyezést is ért el a Balatonnál.

2019. augusztus 3-án rendezték meg a Scitec Raw Power fekvenyomó kupát a Balatonon, a Muscle Beach keretei között. A rendezvényen az MR POWER Sportegyesület is képviselte Makó városát.
Ifjabb Korom Dezső junior -100 kg-os súlycsoportban I. helyen végzett és abszolút junior I. helyet is sikerült elhoznia raw 202.5 kg-os fekve nyomásával.  Az egyesület versenyzői továbbra is folytatják felkészülésüket az őszi megmérettetéseikre. Terveik szerint 5 fővel fogják az egyesületet és Makó városát képviselni az októberi GPC világbajnokságon.

Az csapat hálás, hogy működésüket szponzoraik támogatják, többek között a Kyra Tax Könyvelői és Adótanácsadói Irodának, Makó Város Önkormányzatának, a Bálint Optikának, a 3M Dekor Kft.-nek, a Galla Kereskedőház Zrt.-nek, a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft.-nek, aGivaudan Hungary Kft-nek., a PJCs Engineering Solutions Kft.-nek, Kiss Attila ev-nek., a Hanki-Ker Kft.-nek, a Dancsi és Társa Kft.-nek, az M-Profil 2000 Kft.-nek és a Colosseum Gymnek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest