Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Juhász Tünde szerint Makó Város Önkormányzata gyermek- és családbarát tevékenységével magasra rakta a lécet, kül- és belterületi utak fejlesztése kezdődik, a Tinódi utcába költözik a Makói Egyesített Népjóléti Intézmény  – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Makó Város Önkormányzata és a Csongrád Megyei Kormányhivatal közösen mutatta be kedd délután a Családvédelmi Akcióterv 7 pontját a Korona emeleti termében. A szakmai tájékoztatón Juhász Tünde kiemelte: az akcióterv valóságos élethelyzetekre reagál, és valóságos segítséget nyújt, Makó Város Önkormányzata pedig gyermek- és családbarát tevékenységével magasra rakta a lécet.

Állami és önkormányzati forrásból indul több szakaszon is beruházás, Farkas Éva Erzsébet tegnap reggel írta alá a szerződést a kivitelezővel.

A Tinódi utca 8/A szám alatti épületbe költözik az ENI: a közel háromszáz négyzetméteres alapterületű helyen több szolgáltatásuk is egymás mellett kap majd helyet, így működésük nemcsak kevésbé tagolt, de ezáltal hatékonyabb is lesz.

Összesen 2 millió 144 ezer 199 forintot nyert a Magyar Falu Programban fogorvosi eszközök és bútorok vásárlására a pitvarosi önkormányzat, melynek ebben a programban ez az első nyertes pályázata.

35, 12: ezek a magyarcsanádi varázsszámok: legalább harmincöt ajánlást kell összegyűjtenie annak, aki polgármester szeretne lenni, míg legalább tizenkettőt, aki a képviselőségre aspirál Magyarcsanádon.

Augusztus 28-án startol el a Szegedi Ifjúsági Napok, amelyet a népszerű DJ, Afrojack fog majd megnyitni, de mellette számos hazai és külföldi fellépő is színesíti a fellépők névsorát.