Kiemelt hírek Makó

Lázár János: együttműködést ajánlunk Ember Alexnek

A Fidesz választókerületi elnöke a mai sajtótájékoztatón újságírói kérdésre beszélt a független jelöltként induló volt fideszes Ember Alexről is. A képviselő szerint az után, hogy a polgári oldalt 20 éven keresztül elnyomták Makón, ő arra törekszik, hogy egyben tartsa.

– Arra törekszem, hogy a polgári oldalon állókat együtt tartsuk, egy irányba haladjunk. – fogalmazott a Fidesz választókerületi elnöke, hozzátéve, hogy 20 éven keresztül voltak ebben a városban olyan polgárok, akik küzdöttek a szocialista városvezetéssel, harcoltak a meggyőződésükért, elviselték azt, hogy folyamatosan próbálták őket ellehetetleníteni.

Lázár János szerint ebbe a körbe tartozott Farkas Éva Erzsébet, vagy éppen Weszely Tamás is, de ugyanúgy ez volt a sorsa Ember Alexnek is, akiről a képviselő azt gondolja kiváló munkát végzett az elmúlt évtizedekben.

– Találkoztam több alkalommal az ügyvéd úrral, arra kértem, hogy a polgármester asszony kampányát támogassa, segítse, és ha bizalmat kapunk, dolgozzunk együtt közösen Makóért. Azt gondolom, hogy az ügyvéd úrral is meg fogjuk találni a közös nevezőt. – fogalmazott.

A képviselő arra is felhívta a figyelmet, hogy Makó az elmúlt öt esztendőben a legsikeresebb fideszes város volt Csongrád megyében. A város példáján keresztül mindenki megtapasztalhatta, hogy ha együttműködés van a kormányzattal, annak eredményei vannak.

Ezért érdemes korrekt együttműködést kialakítani a kormánnyal, függetlenül attól is, hogy vannak kérdések, amiben egy képviselő testület tagjai másként látják a dolgokat.