Támad a meleglobbi: naná, hogy az MMM sem maradhatott ki a homoszexualitás közterületi népszerűsítését szolgáló agymosási kísérletből – írja a Promenád.

Ez ám a díszes kompánia! Az ezúttal épp nem a kurva sok bor ivását tanácsoló őszödi böszme, Gyurcsány Ferenc, a magyarellenes Sargentini-jelentésnek tapsikoló Ujhelyi István és a botmixeres Cseh Katalin után Márki-Zay Péter egyik legfőbb politikai szövetsége, Lukácsi Katalin is felcsapott a meleglobbi zsoldosának, és beszállt a Coca-Cola lélekromboló homokampányába.Tudják, arról a nemzetünk gerincére taposó akcióról van szó, melynek keretében az atlantai központú nemzetközi üdítőipari multicég a szabad szerelmet (azaz a homoszexualitást) népszerűsítő közterületi óriás-reklámanyagaival kvázi hadat üzent a csendes magyar többségnek.

Civil kezdeményezések nyomán már több tízezren tiltakoznak ellene, hogy a Coca-Cola a legforgalmasabb közlekedési csomópontokon tolja a magyarok arcába melegpárti hitvallását, és űz gúnyt a hagyományos keresztény-konzervatív családmodell, azaz egy nő és egy férfi házasságának szentsége mellett lándzsát törő Alaptörvényünkből is. Különösen felháborítónak tartják, hogy a gyermekek által is látogatott helyeken megjelenő kampánnyal a cég – inkább akarva, mintsem akaratlanul – saját italmárkája és a szexuális intimitásban ábrázolt egynemű párok összekapcsolásával manipulálja a fiatalok személyiségfejlődését, rájuk erőszakolva a neveltetésükkel, meggyőződésükkel ellentétes szabados világnézetét.

Persze van, aki forrón szereti.

A balliberális tábor ugyanúgy tapsikol, jobban mondva: ugyanúgy emeli poharát a „loveislove” szivárványos érzékenyítésre,mint a Pride-vonulások melletti kiállás kapcsán.

Az Orbán-fóbiás értelmiségiek, valamint a gyurcsányista, a szocialista és az újliberális momentumos politikusok mellől pedig ezek szerint az MMM sem hiányozhat, ha a magyar társadalom átnevelési, átformálási: agymosási kísérletéről van szó. A balliberális kánon egyik élharcosának pedig éppen a (még nem feltétlenül) szolnoki ellenzéki polgármesterjelölt, MMM-elnökségi tag Lukácsi Katalin lépne elő. A homokoskártyátkorábban különös módon kijátszó Márki-Zay Péter női jobbkeze a kaján vigyorral a magyarság lelkét romboló Coca-Colával pózol, hirdetve a szabad(os) szerelmet.

Ezzel megint kibújt a szög a zsákból. Egy tőről fakadnak mind egy szálig. Végképp összenőtt, ami összetartozik.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest