Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Nem mosta el az eső a Retro szombatot, Erzsike óvó néni Nagylak idei díszpolgára, a Sajtkukac duóval énekeltek a kövegyi gyerekek – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Sztárfellépők sora és számos egyéb program várta a retro életérzés kedvelőit Makón. Bár gyűltek a felhők, de komolyabb eső nélkül tudta jól érezni magát ismét több száz ember.

Ha egészség van, minden van! – ez közös ügyünk és érdekünk. Ennek alapfeltételeit együtt kezdtük el megvalósítani. – írta közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet, amelyben a lakosságot meghívja a felújított Justh Gyula utcai gyermekorvosi rendelő átadására. A polgármester az anyatejes táplálás világnapja kapcsán is megosztott egy bejegyzést a tegnapi napon.

Erzsike óvó néni Nagylak idei díszpolgára – a kitüntető címet tegnap délelőtt a művelődési házban rendezett ünnepi testületi ülésen adták át, több más elismeréssel együtt. Még állampolgársági eskütétel is volt.

Pizza, gyümölcsevő verseny, Andor bohóc, óriás csúszda, vízi focipálya, de még egy, a szomszédból átszökött kiskutya is felvidította a kövegyi gyerekeket, felnőtteket, a tegnapi családi és egészségnapon, mely fölött folyamatosan a borús ég lebegett.

Halálos baleset történt Makó közelében: a baleset 2019. augusztus 2-án valamivel 20 óra után történt a sztráda 40-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon.

A mai napot pedig a Rolling Stones dalával indítjuk!