Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Lakossági fórumot tartott Farkas Éva Erzsébet és Sánta Sándor, hárommillóért vehet orvosi eszközöket a kiszombori önkormányzat, augusztus közepétől edzhet az új nagylaki focicsapat – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Sánta Sándorral tartott közös lakossági fórumot tegnap a polgármester, ahol Farkas Éva Erzsébet hangsúlyozta, ezek a találkozásokon nem csak az elért eredményekről akarnak beszámolni, hanem a lakosság javaslatait is várják a következő évek fejlesztéseire.

Hárommillóért vehet orvosi eszközöket a kiszombori önkormányzat: a két háziorvosi rendelő és a védőnői szolgálat eszközeit fejlesztik jelentősen ebből az összegből.

Ha minden jó megy, akkor a felszámolt Nagylak FC helyett a Nagylak Futball Klub és Szabadidő Sportegyesület csapata állhat majd a pályára már ebben az idényben. Az utóbbit új edző irányítja és most elsősorban a helyi fiatalokra alapoznak. 

Augusztus 6-ig igényelhetik a látássérültek, hogy Braille-írással készült értesítőt küldjön nekik az önkormányzati választásról a Nemzeti Választási Iroda (NVI). Ugyancsak jövő keddig igényelhető az egyszerűbben megfogalmazott tájékoztató.

Jó döntés volt “az ideológiai gerillákat távol tartani” és pragmatikus életösztönű vezetőket választani – nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök Ursula von der Leyennel Brüsszelben folytatott csütörtöki megbeszélését követően az M1 aktuális csatornának.  Ursula von der Leyen jó megbeszélésnek nevezte a találkozást – derült ki a politikus legújabb Twitter-bejegyzéséből.