Makó Színes

Népszerű volt a Hagymatikumban a Strandok Éjszakája

Tizedik alkalommal rendezték meg az országos programot, amelyhez természetesen a makói fürdő is csatlakozott. Pálmafák, koktélok, óriás flamingók, és DJ várta a vendégeket.

Ha választani kellett volna egy alkalmas napot a Strandok Éjszakájára, akkor a tegnapi tényleg tökéletes lett volna, elképesztően meleg volt, ez pedig a strandolni vágyók létszámán is meglátszott. A Hagymatikum most is mindent megtett, hogy a vendégek maradandó élménnyel távozzanak, a kültéri medencénél kiváló hangulatot varázsoltak.

– Pálmafák, koktélok, óriás flamingók, DJ, egzotikus szauna szeánszok. Többek között ezekkel vártuk a vendégeket a Strandok Éjszakáján. Próbálunk több élményt nyújtani, mint más fürdők, éves szinten mintegy 30 különböző programot szervezünk. – tudtuk a Hagymatikum marketing vezetőjétől.

Lajtosné Papp Noémi hozzátette: bíznak benne, hogy a vendégek feltöltődve, és különleges élményekkel térnek haza, tovább viszik a fürdő jó hírét, és akár szavaznak is a Hagymatikumra Az Év Fürdője szavazáson.

 

navigate_before
navigate_next