Czirbus Gábor alpolgármester körzetében hat utcában, 1100 négyzetméteren folytatódik a megkezdett járdaprogram. Nemcsak járda, hanem parkoló is épül a Zrínyi utcai óvodánál.

A Munkácsy utcában már elkészült a kijelölt szakasz, a Báró Jósika utca páros oldalában pedig gőzerővel épül a járda. Czirbus Gábor alpolgármester választókerületében is 20 millió forintból újulhatnak meg a gyalogos utak. A Zrínyi utcában a járda mellett parkoló is épül az óvodánál.

– Az önkormányzat vállalása volt az, hogy az intézmény épületét megújítja és párhuzamosan parkoló is készül – tette hozzá az alpolgármester.

Ebben a körzetben még a Kölcsey, az Iskola és a Kerkápoly utcában újulnak meg a gyalogos utak. Az alpolgármester elmondta, folyamatosan kapja a visszajelzést a lakóktól, mely utcákban lenne még szükséges felújításra, így ez a lista folyamatosan bővül. Azonban elsődlegesen azok a járdák újulnak meg, amely nagyon rossz állapotban vannak.

A Báró Jósika utcában és a körzetben a SAPI-VILL Bt. végzi a felújítást. Itt csak térköves gyalogút található, amely picit megbonyolítja a munkálatokat. Mészáros Sándor, a vállalkozás ügyvezetője elmondta, ezen a szakaszon kézimunkával építik a járdákat, ezzel is megóvva a virágos kerteket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest