Immáron kilencedik alkalommal szervezik meg a Marosmenti VW Konszern Party-t, ahol számos programmal készülnek a négykerekű járművek szerelmeseinek.

Autó limbó, legek választása, autóhifi és kipufogó hangnyomás mérés és tombola is várja azokat, akik szombaton ellátogatnak a Maros-partra, de a felvonulás sem marad el a városban, így 11 órától érdemes figyelni az utakat.

Mint Kómár Mátyás portálunknak felidézte, a Marosmenti Baráti Társaság immáron kilencedik alkalommal rendezi meg a találkozót, amelyre nemcsak belföldről, hanem Szerbiából és Romániából is érkeznek, illetve a Németországban dolgozók is úgy időzítették, hogy ellátogathassanak a találkozóra.

Többen már pénteken megérkeznek a Maros-partra, a fő programok pedig szombaton várhatók. Mint a rendezvény Facebook-eseményében írják, a programidőpontoknál csúszás lehetséges, de a felvonulás fix időpontban, szombaton 11 órakor zajlik majd. A kapunyitásra 8 órakor kerül sor a Maros-parton, a déli ebédet követően 13 órától kerül sor a legek választására, 15 órától autó limbó is lesz. 16 óráig autóhifi és kipufogó hangnyomás mérés is helyet kap, 16 órakor hirdetik ki az eredményeket, majd a tombola következik 16:30-kor, amit buli követ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest