Hírek Makó Sport

Családi napon védett az alpolgármester

A Givaudan már évek óta megszervezi a családi napját, ahol a dolgozók kikapcsolódhatnak, sportolhatnak. Idén is meghívták a makói önkormányzatot is a focitornára – a csapatban Czirbus Gábor alpolgármester védett.

Jó kapcsolatot ápol a makói önkormányzat és a Givaudan, ezért is szoktak részt venni egymás sportnapjain. Vasárnap délelőtt a focitornán a város is képviselte magát: a csapat kapusa pedig nem más volt, mint Czirbus Gábor alpolgármester.

Az alpolgármester elmondta, a makói gyár támogatja a helyi civil szervezeteket és a sportéletet, továbbá a dolgozóit is a mozgásra biztatja. Az idei tornát a Báló-ligeti MAK-pályán szervezték meg.

– Ezt a pályánkat is szeretnénk felújítani, amelyre már megvan a pályázat is, amelyet a Maros-parti UFC nyújtott be. A sportkomplexumot szeretnék korszerűsíteni – fogalmazott az alpolgármester. – A pálya kiváló állapotban van, azzal nincsen különösebb gond, viszont a kiszolgáló helyiségek hagynak némi kívánni valót maguk után. 

A sportpályát március és október között használják a helyi sportolók, illetve baráti társaságok, de versenyfelkészülésekre és rendezvényekre is nagyszerű helyszínül szolgál a Báló-liget.