Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Mozgalmas a Forgatós Táncegyüttes nyara, rangos díjat vehetett át Csikota József, babákat köszöntöttek Apátfalván – tegnap ezekről is olvashattak, mutatjuk!

Családbarát fordulatot szeretnénk végrehajtani a Kárpát-medencében: a magyar kormány családbarát fordulatot szeretne végrehajtani Magyarországon és a Kárpát-medence magyarságával kapcsolatban, s ebben a civil szervezeteknek szerepe is jelentős. Több mint 12 ezer család vette igénybe a Családvédelmi Akcióterv valamelyik támogatását: több tízezer család igényelte a babaváró támogatást, a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását vagy a kibővített jelzáloghitel-elengedés lehetőségét. Folytatódik a sikeres vajdasági gazdaságfejlesztési program: a Vajdaságban három olyan üzemrészleget adtak át, amely a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjának a keretében jött lére vagy bővült ki. 

Újabb makói fejlesztésen történt előrelépés: erről Farkas Éva Erzsébet számolt be. Idén már 18 babát köszöntöttek Apátfalván: és még várható a népességgyarapodás. Nyáron sem pihen a Forgatós Táncegyüttes: a táncegyüttest számos fellépés és bemutató várja a következő hónapokban.

A négyes és az ötös választókerületben is számos járdaszakasz megújul: idén újra 160 millió forintból újítanak meg járdákat a városban, amelyek szakaszait a körzetek képviselőivel történt egyeztetések után jelölték ki. Mestertanári oklevelet kapott Csikota József.

Rangos egyetemi kitüntetést kapott Csikota József – Makó Híradó

Meleg idő és sok napsütés várható ma: délután 32 fok is lehet. Kezdjük a napot Avicii számával.