Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Megnyílt a makói strand, elfogadta a testület a fürdőberuházás végleges tervdokumentációját, 120 gyermeket várnak táborozni idén a pótnagyik, makói származású lány kápráztatta el az amerikai tehetségkutató zsűrijét – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Mivel a víz minősége és szintje is megfelelő, ezért csütörtökön megnyitották a Maros-parti szabadstrandot a fürdőzők előtt. Minden nap 10 órakor nyit a strand.

Kormányhatározat feltételei és új felmerülő beruházás miatt újra kellett tervezni a Hagymatikum fejlesztését, ez elkészült. A tegnapi testületi ülésen nagyot lépett előre a megvalósítás felé a projekt.

Négy héten keresztül, hetente 30-30 gyermeket fogadnak a makói pótnagyik, akik számos programmal is készülnek a fiatal táborozóknak a régi tűzoltóság épületében.

Makói származású lány kápráztatta el az amerikai tehetségkutató zsűrijét: Antal Loretta fantasztikus artistaprodukcióval lépett fel az America’s Got Talent műsorában. A tehetséges lány partnerével életük első cirkuszfesztiválján már különdíjat nyert 2018-ban.

Élénkül az érdeklődés a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) iránt, a legkedveltebb helyeken fővárosi árak jellemzők.

A legszebb és legerősebb kamionokat is megcsodálhatják az érdeklődők a hétvégén Szegeden, ha ellátogatnak a Nemzetközi Kamionos Country Találkozóra, melyet vasárnap délután gyorsulási verseny zár a Tisza-parton.

A mai napot pedig a Punnany Massif dalával indítjuk!