Hírek Makó

Makói származású lány kápráztatta el az amerikai tehetségkutató zsűrijét

Antal Loretta fantasztikus artistaprodukcióval lépett fel az America’s Got Talent műsorában. A tehetséges lány partnerével életük első cirkuszfesztiválján már különdíjat nyert 2018-ban.

– Legutóbb nemmel szavaztál, ezért most készültünk egy kis meglepetéssel készültünk neked. – mondja a műsor videójában Antal Loretta az egyik teljesen elképedt zsűritagnak, akit artista lány néhány másodperccel később már a fogaival tartja a levegőben.

Az olasz Daniel Togni-val közös műsoruk nem csak a zsűrit, hanem a közönséget is elkápráztatta, a makói származású lány erről a Blikknek is nyilatkozott.

– Csak a tehetségkutató miatt utaztunk Los Angelesbe, ahol az első körös meghallgatás zajlott. Nagyon izgatottak voltunk. Bár próbáltunk higgadtak maradni, amikor a színpadra léptünk, megláttuk Simon Cowellt, az America’s Got Talent megalapítóját, és egy kissé bepánikoltunk – mondta a lapnak. Végül minden rendben ment: a közönség a zsűrivel együtt állva tapsolt nekik, ám egyelőre erről többet nem árulhatott el.