Hírek

Egy Ladában Lázárral – kipróbálható a Ménesbirtok méltán “híres” autója

Nem mindennapi lehetőséget hirdetett meg weboldalán a térség országgyűlési képviselője: a jelentkezők egy kétórás program keretében próbálhatják ki a Lada Nivát, miközben bármiről beszélgethetnek a politikussal.

– Sokan jelezték felém, hogy szívesen kipróbálnák a Mezőhegyesi Ménesbirtok méltán “híres” autóját, a Lada Nivát! Most itt a lehetőség, hogy beüljenek mellém és közben beszélgessünk! – írja közösségi oldalán a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos.

A jelentkezés feltétele a 18. életév betöltése. A programon való részvételt a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervező nem garantálja minden jelentkezőnek. A jelentkezők kiválasztása sorsolással történik, a jelentkezőket a sorsolás eredményéről mind telefonon, mind emailben értesítjük. További információkat a jelentkezést követően elküldött emailben talál – olvasható a weboldalon, ahol jelentkezni is lehet.

Lázár János egy kedvcsináló videót is megosztott közösségi oldalán:

👏ELKÉSZÜLT A KEDVCSINÁLÓ VIDEÓ IS👏/////////⬇️⬇️⬇️⬇️//////////❗️Üljön be mellém a Lada Nivába és beszéljük meg fontosabb ügyeinket❗️Sokan jelezték felém, hogy szívesen kipróbálnák a Mezőhegyesi Ménesbirtok méltán “híres” autóját, a Lada Nivát! 🚘☝️Most itt a lehetőség, hogy beüljenek mellém és közben beszélgessünk!Részletekért látogasson el az alábbi linkre! ℹ️ https://lazarjanos.hu/hu/lada-niva/

Közzétette: Lázár János hivatalos oldala – 2019. július 16., kedd

 

Forrás: Facebook / Lázár János hivatalos oldala