Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Igazi bulihangulatot teremtett Jolly és Suzy a Fürdőfesztiválon, bemutatókkal kezdődött meg az Állomás téri Nap, Czirbus Gábor megnézte a készülő székelykaput – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A fesztivál zárónapján a bográcsok is előkerültek, de koncertekből, mozgásból és csobbanásból sem volt hiány a Hagymatikumban, a fürdő előtt, a Makovecz téren pedig a Kiskaska piac is megnyitotta kapuit szombaton és vasárnap.

Már délelőtt is nagyon sokan látogattak ki az Állomás téri Napra, ahol egészen estig számos program, többek között koncertek és gyermekprogramok várták az érdeklődőket.

A hét elején személyesen tekintettem meg András Hunor csíkszeredai képviselőtársammal a fa megmunkálásának folyamatát Csíkszépvízen – írja közösségi oldalán Czirbus Gábor alpolgármester, akinek Antal Tibor népi fafaragómester mutatta be a folyamatban lévő munkálatokat a székelykapu kapcsán.

Több ingyenes szakképesítést is indít a Návay szeptembertől: egy- és kétéves, illetve 10 osztályhoz és érettségi végzettséghez kötött képzéseket is meghirdetett az iskola, ahol új lehetőségként az érettségit is megszerezhetik a jelentkezők.

42 ország csapata közül a magyar Zsírkréták lett a legjobb Neymar kispályás focitornáján, a Neymar Jr’s Five-on. A 2-0-ra megnyert döntő után 3-2-re kaptak ki Neymartól és barátaitól, de a mini-vb-címet ez már nem érintette.

A következő napokban pedig fokozatosan melegszik az idő, a hétvégén már 33 fok is lehet. Emellett sok lesz a napsütés, helyenként lehetnek csak záporok.

A mai napot pedig Szabó Balázs Bandájával indítjuk!