Hírek Makó Színes

A Mamma Mia dalaival lépett fel a Club 54

Bár nem volt kegyes az időjárás a Hagymatikum fürdőfesztivál második napjával, a programok ugyanúgy folytatódtak a beltéri élménymedencénél. A délután és az este során volt lufihajtogatás, koncertek, illetve vízi disco is.

A Hagymatikum Gyógyfürdő fennállása óta hetedik alkalommal szervezték meg a fürdőfesztivált, amely idén is háromnapos lesz. Első napon főszerepet kapott a szórakozás mellett a sportbemutatók is. Szombaton bár az időjárás szeszélyes volt, a programok nem maradtak el. Ahogy Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketingcsoportjának vezetője elmondta, a Nippon Zengo vízi torna és a zenés kívánságműsor még a kinti, 33 méteres medencénél zajlott, az ezt követő Csata Gergő bűvészműsorát már a gyermekvilágban kellett folytatni – azonban az olyan jók sikerült, hogy még egy órán keresztül lufikat hajtogatott Hagymanó társaságában a gyerekeknek.

A délután során a Deák Big Band után a Club 54 érkezett a fürdőbe a Mamma Mia koncertjükkel, akik már a fürdőn belül léptek fel. 18 órától vette kezdetét a Deep & Funkhouse vízi disco DJ Molnárral, aki a legjobb slágereket pörgette az élménymedencénél.

navigate_before
navigate_next

A fürdő marketingcsoportjának vezetője elmondta, a vasárnapi napnak bizakodva vágnak neki és remélik, az időjárás kegyesebb lesz a főzőversenyhez. Hozzátette, a programokat mindenképpen megtartják, a beltéri színpadon. A fürdőfesztiválon is napijegyek válthatóak, így mindenkit várnak holnap is, akik bulizni vagy csobbanni szeretnének.