Makó Sport

Mozgással zárták a hetet Makón

19 órától vette kezdetét a Mozgás éjszakája Makón: az Erdei János Városi Sportcsarnokban a teremfoci mellett ergométer bajnokság és egészségügyi szűrések voltak, de több helyszínen és mozgásformához lehetett csatlakozni a programhoz.

Ötödik alkalommal szervezték meg Makón a Mozgás éjszakáját: péntek 19 órától számos sportprogramhoz csatlakozhattak a mozogni vágyók. Többek között villám labdarúgó és ergométer bajnokság, meridián torna, tenisz oktatás, pilates, különböző aerobik, spinning és hot iron foglalkozásokon vehettek részt az érdeklődők több helyszínen. Czirbus Gábor alpolgármester is minden évben csatlakozik, idén az apátfalvi kerékpártúrát vállalta be. Megnyitó beszédében hangsúlyozta, a makói sportélet hosszú évtizedekéig nyúlik vissza, ezért volt fontos a városvezetésnek az, hogy több sportkomplexum is megújuljon a közeljövőben.

navigate_before
navigate_next

A megnyitót követően kezdetét vette az éjszakai teremlabdarúgó villámtorna és az ergométer bajnokság, illetve a Makó Budo Klub is bemutatkozott a Csanád vezér téri parkban.