Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Kezdje a napot velünk!

2 millió 700 ezret nyertek a pitvarosi evangélikusok: asztalok, székek, elektronikai eszközök vásárlására fordítják az összeget. 45 milliárd forintnyi bajor beruházás érkezik rövid távon Magyarországra: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán bajor cégek vezetőjével is tárgyalt Münchenben. Kaktuszpárna is készül a könyvtár és a múzeum táboraiban: számos táborral várja a kicsiket és a nagyobbakat is a József Attila Városi Könyvtár és Múzeum a nyári időszakban.

Új eszközöket kapott a szövetségtől a makói tenisz egyesület: mintegy félmillió forint értékben, gyerekeknek szánt eszközökkel gazdagodott az Ütős Sport Egyesület. A hármas és a nyolcas választókerületben is zajlanak a járdaprogram munkálatai: idén újra 160 millió forintból újítanak meg járdákat a városban, amelyek szakaszait a körzetek képviselőivel történt egyeztetések után jelölték ki. Orbán Viktor üdvözölte az új igazságügyi minisztert: erről Facebookon számolt be.

Állta a próbát a kiszombori csapadékvíz-elvezető: 200 millióból épült, amelyet az időjárás idén le is tesztelt. Lázár János kijárja a 43-as főút Makó Nagylak közti része felújítását.

Lázár kijárja a 43-as főút Makó Nagylak közti része felújítását – Makó Híradó

A térség országgyűlési képviselője ezt újságírói kérdésre mondta el keddi, a nagylaki elkerülőút Apátfalvára és Magyarcsanádra gyakorolt hatásáról tartott sajtótájékoztatóján. – Jó tíz évvel ezelőtt kerékpárút épült az út mellé, azaz a kerékpáros forgalom megoldott. Az út minősége nagyon rossz, tekintettel arra, hogy a kamionforgalom teljesen szétnyomta.

Ma délutánra esőt jósoltak az időjárás-előrejelzések, amelyhez 26 fok párosul.

Kezdjük a napot egy Tiesto számmal!